Címkék

StirlitzBlog

a köz úgy kívánja... Szibériai kis kuckójában merengve Stirlitz hirtelen rádöbbent, hogy állami szolgálatban eltöltött évei nem múltak el nyomtalanul. A magány, a függetlenség csak önáltatás volt. Emberfüggő maradt, és a köz most kívánt. Blogot kívánt. És Stirlitz már tudta, hogy blogolni kezd...
dátum: 15:27 december, 2006..
2009 tavaszán Stilritz elköltözött a tokás rokkerek, és egyéb silányságok tanyájáról, mert ő már tudta, h a locsogás nem boldogít..

Linkblog

Stirlitz már tudta, hogy költöznie kell II.

2009.04.14. 15:54 | hairybottler | Szólj hozzá!

Heh-heh. Ugye így került ide, és most így kerül vissza oda, ahonnan jövendett.. a kör bezárul. Annyi index-fika szakadt ki belőle az utóbbi időben ( I. - II. - III. - stb., nem keresem, annyira nem érdekel), h most aztán elég lett: irány a szabadság, bekaphatják az elhízott műanyag-rokkerek, instant-lázadók, vákuumcsomagolt megmondók, és jópofák..

A blogspot kicsit spártaibb még, de majd berendezem, ha lesz rá időm, ez a hely viszont büdös.

Ennyi volt, Stirlitz lépett: csááá! hallgassunk kis zenét erre, szóljon a falurádió!

*

*

 

*

A bejegyzés trackback címe:

https://stirlitzblog.blog.hu/api/trackback/id/tr761064707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása