Címkék

StirlitzBlog

a köz úgy kívánja... Szibériai kis kuckójában merengve Stirlitz hirtelen rádöbbent, hogy állami szolgálatban eltöltött évei nem múltak el nyomtalanul. A magány, a függetlenség csak önáltatás volt. Emberfüggő maradt, és a köz most kívánt. Blogot kívánt. És Stirlitz már tudta, hogy blogolni kezd...
dátum: 15:27 december, 2006..
2009 tavaszán Stilritz elköltözött a tokás rokkerek, és egyéb silányságok tanyájáról, mert ő már tudta, h a locsogás nem boldogít..

Linkblog

A bölcsődések sem angyalok

2009.01.27. 20:14 | hairybottler | Szólj hozzá!

Címkék: fika magyar lúzer

Nna. Stirlitz estéjét bearanyozta egy újabb mintapéldánya a köldökvakaró idiótának.

2009.01.09. 12:25

Nyálcsöpp a monitoron... smacula.. Ajvé!

"Magam sem értem, miért voltam annyira bolond és figyelmetlen, bár meglehet, éppen az volt a baj, hogy tavasz volt, a fene sem érti, hogy ez a tény ilyen idős korára még bármit is jelentsen az embernek, mindegy, elmúlt már, de annyi hozadéka lett annak a napnak, hogy akkor lettem véglegesen bölcsis ellenes.

Visszatérve arra a napra,..." - Ajvé! Most mi van? Mi volt az állítmány? Mi múlt el? Hova tért vissza és kicsoda? Ki írta ezt a marhaságot? Jesszusom, egy kéz van a billentyűzetemen!! Na mindegy.

"..töff-töff tötyögök tehát a hídon, gondolok egyet (belémvillan), és a mobilomba andalogva rájafordulok a villamosra gondtalan, a felhőtlen tavaszon én, erre valaki nekem lök. Ajvé! Ehun e!
Nézem, hát mi az? Egy elefánt? Tán egy orrszarvú? Ajvé! Medve? E? ...neeem, egy bölcsődés, aki mellesleg úgy pattan vissza oszlopnyi combomról, mint a takony (pedig ösztön szerűen jó erősen megragadtam mindkét fülét neki), aszt faszán kiterült a földön, s onnít nyüzeg. Ajvé?!

Nézzed már a kurvafattya bölcsődéset, a kis gennyládát, hát majdnem letarolt! E. A kis genny kihasználta, hogy gyalog vagyok, nem a gallytörőssel...  Volna...! Szerette volna kihasználni, de rábaszott, mert azért olyan olcsón nem adom magam, kiterítettem, mint a taknyot a kis kurcsányfattya köcsögöt. Mi legyen most? Megtiporjam? Kezibe adjam a füleit?
Jó lenne valami kis írói ismertség itten egyrészről. Másrészről igen, egy feles. Nemigazánérezemjólmagamatmostanában, és ez senkitsenemérdekelegyáltalánkicsitsem, beleértve enmagamat is se. E! Indítok egy blogot a zindexen, jól telibefikázom a köcsög bölcsiseket, mert már mindent telibefikáztak mások, de a bölcsiseket még senki, meg azok úgyis olyan sokan vannak, hogy velük mindig történik valami, ami velem ugye soha nem esik meg, és akkor majd jól belázadnak, és lesz nekem kattintásom is a két fül mellé. Ajvé! Na húzzál innét kisgeci..
"

hülyebölcsis.blog.hu - frappáns. Tetszik.
"A bölcsisek sem angyalok!" - ez meg lesz a címe. E. Keményen, radikálisan, majd csak belejövök.

"Ja! és alakítsuk mélygarázzsá a homokozókat is,  mert a mocskosok azt képzelik az egész világ az övék! §'"+! Még mit nem!?! Terjesztik a betegségeket, a himlőt, a mumpszot, amitől akár impotens is lehettem volna, ha nem tesz azzá a kevert korábban. De a kevert orrhosszal nyert" - így kell ezt határozottan, belemenősen.

2009.01.13. 12:25

"1ső bejegyzés:
Bölcsis = jellemzően nagy fertályú, agresszív tartású, imbolygó járású, vízfejű organizmus.  Testfelépítése feltűnő: bazi nagy fej, irdatlan szőrös pocak, óriási segg. Ehhez mérten jelentéktelen váll, kurta végtagok. Igen gyakori, h takonyból van neki bajusza. Általában szar, vagy hányásszagú, feltűnő érdektelenséggel viseltetik az élet más résztvevőivel szemben. A háziállatokat élő állapotban is igyekszik megrágni. Jelen jegyzés elkészültéig semmi nem jutott az eszembe, amit ne igyekezne megrágni. Ordítva kommunikál, fejét oda is beveri, ahová egyébként képtelenség. Semmi nincs őtőle biztonságban sem az utcán, sem otthon, sem elég magasan, elég távol. Az egyik kis geci a múltkor majdnem fellökött!

A jó bölcsis az alvó bölcsis. Az éber állapotú bölcsis minden helyet rekordidő alatt amortizál, borít be banán, cukor, keksz, papír, műanyagdarabok gondosan eldolgozott rétegeivel."

FIGYELEM! Az éber állapotú, de csendben lévő bölcsis a világ elpusztításán dolgozik!

Na, hát eddig akkor most megvolnánk. Megy ez nekem, nézzük a látogatottságot. Hmmm. Még senki. Gyúrok kicsit a dolgon:

2009.01.15. 12:55

Látogatottság: 0. ...
Mmm... Mi a fasz van ezzel a szarral? Kurva windóz! Faszpicsa...
Toljuk akkor kissé karakteresebben:

"CSATLAKOZZ! Zúzzuk be a köcsög bölcsiseket, halálköcsög mind!
széjjel kell kenni őket a járdán, mint a taknyot, krv*kf*tty**** az összes *****!!! A 3 alattiak a leggizdábbak, azoknak nincs kegyelem!! tapossuk kija belüket! Hihetetlen, h mit meg nem engednek maguknak???!! a múltkor! az egyik lebácsizott, a másik keresztül!!! ment a lábamon a mocskos bicajával, a harmadik teljesen be volt szarva (szó szerint BŰZLÖTT!!!), a negyedik pöcsönvágott?, az ötödik lehányt, egy pedig messziről figyelt, majd nekem rúgta a labdáját!! Mindennek van határa!!! ELÉG VOLT! LEGYEN MÉSZÁRSZÉK! Meg kell védenünk magunkat! Mit keresnek a bölcsisek a járdán?!!
fasz picsa köcsög geci dögölj_meg monnyonle!!!"

Ajvé! E!

2009.01.16. 02:56

Látogatottság: 0. ...
Hmmm... Mi van ezzel a szarral? Kurva windózbasszameg...!!!

2009.01.19. 12:55

Kedves Naplóm!
Rájöttem: bojkottálnak a komejnisták. Amíg nem publikálom a bejegyzést, hiába nézem a statisztikát, nincs látogatottsága a blogomnak. Kurva májkroszoft! Kurva bilgéc! Kurva komenyista internacijonyálés összeesküvés kurvaanyját!!! Most publikáltam. Többé nem vagyok egy szaros lúzer, akinek nincsen élete! Innentől király vagyok, nem tudnak elnyomni! Már el is ütöttek egy bölcsist! Hurrá! Naggyon király vagyok.. Egyenesben az életem! Legközelebbre betolok egy örömódát erről a kilapított bölcsisről, meg végre eldicsekedhetek vele, h ismerek komenyista politikus-szart is a kocsmából! Hahaha! Mindezt egyetlen óra leforgása alatt! Ajvé! Haleluja! Köcsög! Csillagom fennen ragyog!

Stirlitz úgy döntött, ezt most megrakendrolozza kissé:

A bejegyzés trackback címe:

https://stirlitzblog.blog.hu/api/trackback/id/tr69906904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása